Referenssi: Sissos-myymälästä tuli toimiva ja valoisa

Yksi viime aikojen referenssikohteistamme on Sissos, jonka myymälän sähköurakointi Rauman Sahankadulla oli mielenkiintoinen projekti yhdessä kiinteistön omistajan sekä Sissos-yrittäjä Turkka Toivolan kanssa.

-Omasta puolestani voin sanoa, että homma toimi hyvin. Kun teimme vuokrasopimuksen kiinteistön omistajan kanssa, olin yhteydessä Narvi-Sähköön ja aloimme sopia yksityiskohtia sähkötöistä. Minulla on itselläni sähkömiehen koulutus, joten tiesin hyvin mitä haluamme, mutta silti Narvi-Sähkö onnistui tuomaan tärkeitä omia näkemyksiä hyvin lopputuloksen takaamiseksi. Kiitos siitä, Sissoksen Turkka Toivola sanoo.

-Tiesin entuudestaan Narvi-Sähkön toimintatavat, koska he tekivät sähkötyöt myös edeltäviin toimitiloihimme, Toivola jatkaa.

Hän korostaa, että Narvi-Sähkön joustavuus koko projektin aikana oli erinomaisella tasolla.

-Viimeiset muutokset tehtiin joustavasti viime metreillä sähkömiesten kanssa, kun näimme kokonaisuuden paikan päällä. Käytäntö on osoittanut, että teimme oikeita ratkaisuja. Muutostöille ei ole tullut tarvetta ja esimerkiksi pistorasioita on riittävästi ja ne ovat oikeissa paikoissa, Toivola kiittelee.